Om Oss

 

Om Däckdirekten

Välkommen till Däckdirekten! Vi är ett däckhotell som utgår från Trollhättan, vi hjälper dig med alla bitar kring däckservice. Företaget startade upp hösten 2019 av en idé om att göra däckbytet lättare och framförallt tidssparande för bilägare, detta genom att förvara hjulen på ett däckhotell och samtidigt underhåll, tvätta och serva dem innan nästa hjulskifte. Vi har som mål att alltid kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen och de mest önskvärda lösningarna. När säsongen för hjulskifte närmar sig vill vi att det ska vara 100% stressfritt för dig!

Vad är då ett däckhotell kanske du undrar? Det är precis som det låter, ett hotell för däck som du inte använder för tillfället. För att däcken ska må som bäst behöver de mörkt och i jämn temperatur för att skyddas så att du kan fortsätta använda dem så länge som möjligt!

När säsongen för hjulskifte närmar sig ser vi till att ha tvättat, kontrollerat, fyllt på med luft och balanserat dina hjul, allt för att du ska kunna känna dig så trygg du bara kan med din bil.

Vi hjälper självklart till med annan service av däck och fälg under hela året. Vi är flexibla och kan köra ut och hjälpa till vid olika tillfällen. Mer info kan du hitta på sidan om våra tjänster.

Miljötänk

Vi arbetar för att lämna ett så litet miljöavtryck som möjligt och förespråkar exempelvis en papperslös hantering, vi strävar efter att hantera all vår information via mail. Vår tvätthantering följer alla miljökrav och allt smutsvatten blir omhändertaget på bästa sätt.

Adress

Magnetvägen 4

461 38 Trollhättan

Öppettider

Öppet för bokning

Vardagar 08.00-20.00

Helger 10.00-16.00

Kontakta Oss

Redo för ett samtal?